top of page

Îți place ceea ce facem și vrei să ni-te alături?

Urmărește-ne pe social media pentru a fi la curent cu evenimentele noastre și pentru a descoperii și cunoaște mai bine creatorii din grupul KĂTUN.

 

 

 

 

 

Citește blogul aici.

 

Abonează-te la news letter 

 

 

 

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Bine ai venit în comunitatea KĂTUN ❤

Ești creator?

Cum nu suntem organizatori de târguri, în tradiționalul sens al cuvântului, toate târgurile pe care le organizăm cu mare drag, au ca expozanți exclusiv dintre membrii grupului.

Dacă vrei să faci parte din povestea noastră sau vrei să participi la un eveniment ca invitat scrie-ne pe unkatun@yahoo.com.

Calitatea, colaboarea și nu cantitatea primează pentru noi, astfel toate aplicațiile de a intra în grup sunt atent chibzuite, și vor primi răspuns doar cele care se potrivesc ca o mânușă cu ceea ce facem. 

În cazul în care ai aplicat și nu ai primit un răspuns de la noi, te rugăm să nu o iei personal și să mai încerci și cu altă ocazie, suntem siguri că faci lucruri foarte frumose, dar din cauza volumului foarte mare de muncă și din dorința de a face lucrurile cât mai bine suntem obligați să ținem numărul de participanți la evenimente la o scară umană.

 

bottom of page