top of page
PROFIL.jpg

Despre mine:

Bună!
Sunt Raluca – omul visător din spatele Atelier Ralu - atelier de design floral și creare concept de evenimente inspirate din natură, specializat în nunți, botezuri sau evenimente restrânse și intime.
Ideea atelierului a încolțit atunci când mă așteptam mai puțin, după o serie de încercări pe alocuri mai puțin artistice, uneori chiar corporatiste, deși sunt absolvent al Universității de Arte și de masterat în arte vizuale, domeniul artelor este destul de vast și a fost nevoie de ceva timp până mi-am găsit locul în zona artistică cu care rezonez cel mai bine. Căutările acestea, însă, m-au făcut să realizez că pasinea mea pentru decor, natură și flori, sunt cheia către stilul de viață creativ pe care mi-l doream.
Povestea numelui a venit firesc, din credința că în fiecare proiect la care lucrez, las o parte din personalitatea mea, care împreună cu abilitățile mele de creator de concepte, contribuie la crearea de evenimente unice care să vă facă să vă simțiți speciali.
Primul eveniment s-a produs mai mult hazliu și oarecum neplanificat (nunta prietenei unei prietene) și nici măcar nu l-am perceput ca pe o sarcină de “serviciu”, ci ca pe plăcerea de a amenaja spațiul respectiv. Atunci mi-am dat seama că îmi doresc să aduc bucuria și frumusețea florilor în interiorul celor mai importante momente din viața noastră și că energia pe care o primesc la final, este cea cu care vreau să mă încarc zilnic.
De atunci învăț continuu, experimentez și lucrez în fiecare zi pentru a-mi dezvolta abilitățile floristice, pentru a îndeplini visul de a crea un eveniment reușit, cu un design personalizat, special gândit pentru voi și invitații voștri.

facebook: @atelier.ralu

instagram: @atelier.ralu

bottom of page