top of page
PROFIL.png

Despre mine:

Sunt ilustrator și recunosc, arta a fost și este principalul meu mod de a comunica. Îmi place să îmbin propria imaginație cu fragmente din realitate și să le transpun în imagini. Îmi place să spun câte o poveste cu fiecare ilustrație pe care o fac, fie că este pentru o carte de copii, pentru un afiș, pentru o etichetă sau pentru un articol de revistă. Pe scurt, îmi place să desenez. Nu de când mă știu, dar cam de când aveam 10 ani.
Pe lângă cele 15 cărți ilustrate de mine până în prezent, din 2020 există și o carte scrisă de mine -„Pe scări in sus”, ed. Cartea Copiilor. Sunt fericită să descopăr acest nou drum care se așterne atât de lung în față și să pot îmbina de acum înainte cele două experiențe care îmi umplu sufletul: scrisul și ilustrația.
Tot în 2020 am pus bazele brandului ANIMINI, din dorința de a reuni acolo tot ceea ce contează pentru mine: dragostea pentru ilustrație, pentru copii, pentru lucruri făcute cu drag, cu grijă și atenție, preocuparea pentru sustenabilitate și responsabilitatea față de mediu. Acolo este locul unde se găsesc obiecte frumoase, de purtat sau de folosit, precum haine, jucării, produse de papetărie, accesorii. Toate aceste obiecte sunt înscrise pe una sau mai multe din cele trei mari direcții ale brandului: ILUSTRAȚIE, HANDMADE, SUSTENABILITATE.

Georgiana Chitac

ANIMINI

shop: www.animini.ro

facebook: @animini.ro

Instagram: @aminini.shop

bottom of page