top of page
PROFIL.jpg

Despre mine:

Hey you!

Sunt Alina Elena Murariu, fondatoarea brandului I WOOD BE. Născută în Pașcani, mutată apoi la Iași cu facultatea de Geografia Turismului și decisă în cele din urmă să mă mut la București pentru a începe o activitate de care nici măcar nu aveam habar. Atelierul a devenit locul în care mă descopăr în fiecare zi, locul unde încerc să aduc o parte din mine, o poveste prin produsele diferite pe care le creez. M-am îndrăgostit de lemn, de mirosul lui și câte poți face cu el. De la semne de carte, la agende, albume foto, birotică, până la decorațiuni diverse. Mai nou am îmbinat lemnul cu pielea, ducându-mă într-o zonă mai minimalistă, o zonă în care mă regăsesc acum mai mult, unde au apărut gențile, accesoriile de tutungerie, portofele și agende. Acum suntem o echipă de două fete, o prietenie ce ne ține de 11 ani. Întotdeauna mi-am dorit să îmbin munca cu distracția. Trebuie să-ți placă mult ceea ce faci, să te reprezinte, căci doar așa te poți dedica și crește. 

 

Pentru că suntem una cu natura, produsele noastre sunt sustenabile, reutilizabile și cât mai eco-friendly. La multe produse aducem contribuție pădurilor din România, prin plantarea copacilor în Munții Făgăraș cu Fundația Conservation Carpathia, iar înlocuirea agendelor se face printr-o donație către copiii din centrele de plasament Ajungem Mari. 

 

Te invităm să pășești prin atelierul nostru, să experimentezi prin imaginație mirosurile din atelier, să atingi cu mâinile materialele și să vezi cum se creează produsele. După această experiență, te invit pe celelalte pagini ale noastre să ne urmărești și să ne susții, iar dacă ai vreo propunere de proiect, noi putem personaliza, astfel încât tu să ai parte exact de ceea ce îți dorești. 

 

Ne bucurăm că exiști. 

 

web: www.iwoodbe.ro

linkedIn: alina-murariu-iwoodbe

instagram: @i.wood.be

facebook: @iwoodbe.ro

youtube: Alina Elena Murariu

bottom of page