top of page
Search
  • KĂTUN

Ateliere online pentru copii - Pata de Cerneală

Credem în puterea creativității, a curajului și a colaborării de a schimba lumea și mai credem că o lume mai bună începe cu cei mici.


Așa că azi vă invităm să o descoperiți pe Irina Spinu de la Pata de cerneală care ne propune un atelier pentru copii inspirat de arta lui Jackson Pollok, unde copiii vor învăța lucruri noi despre Jackson Pollock - (1912- 1956), un cunoscut pictor american, unul din exponenții majori ai expresionismului abstract. Prin tehnici diferite de lucru și inspirați de operele artistului, la sfârșitul atelierului vor avea lucrări pline de culoare și foarte interesante.


🟢 Vârsta: Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani.

🟢 Cost: - 50 de lei sesiunea via zoom, iar durata atelierului este de 1.30 h.

🟢 Înscrierile se fac pe adresa de mail: patadecerneala7@gmail.comPata de cerneală urmărește dezvoltarea și încurajarea creativității, dobândirea anumitor abilități manuale, folosirea în mod creativ a imaginației prin joc și voie bună. Prin prezentarea unor proiecții de imagini, copiii vor învăța despre stilurile de referință din istoria artei, viața și opera unor artiști importanți. Mai multe detalii găsiți pe site-ul: www.patadecerneala.com Irina Spinu, mândra din spatele proiectului a absolvit masterul la Universitatea Națională de Artă din București, secția pictură. Mai multe despe ea pe site-ul : www.irinaspinu.ro3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page