top of page
Search
  • unkatun

DOR de un kătun

Updated: Aug 24, 2022După mai mult de doi ani de când ne-am mutat evenimentele exclusiv online ne e tare DOR de un eveniment fizic! Ne e dor să ne vedem la ochișori, să ne îmbrățișăm, să ne dăm mâna și să ne zâmbim în timp real, fără emoticoane.


Să nu ne înțelegeți greșit, experiența online a fost extraordinară pentru noi, am reușit să ținem legătura în toată perioada asta complicată, am cunoscut oameni noi, de departe, care nu ar fi reușit să ajungă în București și mica noastră comunitatea crescut datorită lor. Nu vom renunța la componenta online dar ne lipsește interacțiunea reală. Ne e dor de oameni, de vânzoleală, de copii alergând printre standuri, de strângeri de mână și îmbrățișări.


Așa că, pe 3 și 4 septembrie, când încep cocorii să plece spre țările calde, lăsăm deoparte tastaturile și ne adunăm în viața reală la MAISON 13, la DOR de unkătun.


Special pentru cei dintre voi care locuiesc departe de București târgul va avea și o componentă online, care va funcționa la fel ca dățile trecute. O parte dintre creatori vor participa doar fizic, o parte doar online și o parte vor participa și și.

Vom anunța toate detaliile pe pagina noastră de facebook.

Găsiți lista de participanți mai jos.


Alexandra Radu

Alina Ceramics

Alina Tudorache

Animini

Argilum.

Casa cu Sori

Ceramiceanu

Căsuța cu Cerdac

I WOOD BE

Iulia Ignat

Joined by Fire

Kitisimo

Liaphoria

Ruxi Jubleanu

Nurainto

OrfevruVă îmbrățișăm cu DOR!

77 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page