top of page
Search
  • unkatun

Micul Kătun 2021


Pentru cei care nu au uitat să fie copii, pe 29-30 mai, KĂTUN organizează Micul Kătun 2021,  un eveniment dedicat copiilor, copilăriei și, mai ales, copilului din noi.
Micul Kătun 2021

Pentru că "Toți oamenii mari au fost mai întâi copii, dar puțini dintre ei își mai aduc aminte. " cum spune Micul Prinț, 29-30 mai, KĂTUN te invită la joacă! Grupul nostru organizează cea de-a 6 a ediție de târg online, dedicată copiilor, copilăriei și, mai ales, copilului din noi.

Pentru cei interesați, ediția asta ne-am făcut în sfârșit curaj să facem Open Call.


Căutăm oamenii!
Open Call

Căutăm oamenii!

Dacă ești creator, deși ești un om mare nu ai uitat că ai fost întâi copil, și dorești să participi la următorul nostru târg online dedicat copiilor, copilărieiei și copilului din noi Micul Kătun 2021, trimite-ne un mail pe unkatun@yahoo.com cu un mic text despre tine, link spre paginile tale și max 5 fotografii ale lucrărilor pe care vrei să le aduci.
Și pentru că e cea mai bună ocazie să ne și jucăm puțin, organizăm un mic CONCURS pentru copii de orice vârsă "Desenează-mi o oaie!".


Deseneaza-mi o oaie

Te rugăm să ne desenezi în tehnica ta preferată, pe hârtie sau digital, o oaie mică, pentru planeta nostră, dar să nu fie nici bolnavă, nici prea bătrână și nici să nu mănânce prea mult.


Așteptăm desenele de la voi pe adresa unkatun@yahoo.com, până pe 30 mai, inclusiv, iar cea mai fantastică oaie va primi un premiu surpriză, meșterit de mâinile dibace ale creatorilor KĂTUN.


Mai mult decât un târg, o poveste!

21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page