top of page
Search
  • unkatun

Pentru ce bate inima KĂTUNului în 2022?


În pauza asta dintre ani ne-am gândit mult la KĂTUN și la "de ce?" și "cum?" să ducem povestea mai departe. Am împlinit peste 3 ani de activitate, 13 evenimente frumose, 5 târguri fizice, 8 târguri online, o comunitate de 8537 de folowers pe instagram și am adunat peste 50 de creatori talentați, mult peste așteptările cu care am început micul nostru proiect în 2018.

Scopul nostru este de a susține creatorii din Romania și de a promova domeniul creativ și creativitatea.

Așa că aș vrea să păstrăm ideea asta de bază dar să ne orientăm mai mult spre voi și ce v-ar plăcea să vedeți la KĂTUN. Așa că ne puteți trimite oricând ideile voastre pe adresa de mail unkatun@yahoo.com sau într-un mesaj pe facebook sau instagram.


Ce urmează în 2022?

În 2022, oare cum arată și pentru ce bate o inimă de creator din România?

Ne-am hotărât să aflăm, așa că urmează să pregătim o serie de întrebări pentru creatori, pe care le vom posta pe rând, sub forma de interviuri, în anul ce urmează.

Vom continua să facem și cele trei târguri online: Târgul Mândrelor, Micul Kătun și Târgul din Ajun.

Ne mai gândim și să extindem puțin aria postărilor, creatori care ne plac, sau domenii conexe, povești frumose, proiecte creative și multe altele.

Dacă ai sau urmărești un proiect interesant, care crezi că se potrivește cu povestea nostră, ne poți trimite mai multe detalii pe adresa de mail unkatun@yahoo.com iar noi vom scrie un articol.


Acestea fiind spuse Pentru ce bate inima KĂTUNului în 2022? Bate pentru frumos, pentru idei și povești noi și pentru voi. ❤️

Mulțumim că sunteți alături de noi și anul acesta!

Să aveți un an plin de soare, culoare și voie bună!

91 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page