Search
  • Alexandra Radu

Târg din Atelier

Updated: Nov 19

Scopul nostru principal aici la KĂTUN este să ajutăm creatorii să vândă cât mai mult direct din atelier, fără cheltuieli mari de taxe de participare și deplasări sau adaosuri de magazin.

N-aș vrea să ne înțelegeți greșit, târgurile fizice sunt minunate, câteva ocazii pe an să ne întâlnim și să ne bucurăm împreună, la fel și magazinele de specialitate, care aduc atâtea obiecte frumoase la un loc, dar nici unele, nici celelalte nu sunt suficiente pentru a trăi dintr-o muncă creativă. Ca orice job, munca creativă presupune multă disciplină și constanță, și are nevoie de liniște, o bază pentru a se desfășura, iar noi credem că aceasta este vânzarea direct din atelier.

De aceea, dacă doriți să îi susțineți, vă încurajăm să dați comenzi personalizate acolo unde se poate și să cumpărați cât mai mult direct din atelierele creatorilor, din shopurile lor online sau pe social media, pe tot parcursul anului.


Vineri 25 noiembrie venim în întâmpinare cu Târg din Atelier, un eveniment online direct din atelierele creatorilor care își propune să fie o fereastră spre mesele lor de lucru, luminate în perioada asta până târziu în noapte.


28 views0 comments

Recent Posts

See All