top of page
Search
  • Alexandra Radu

Un KĂTUN din România

Updated: Feb 5, 2021


Cu toții ne dorim o Românie mai bună, ca tinerii noștri să nu plece din țară, să apreciem mai mult ce avem și să trăim frumos împreună.

Suntem de părere, că pentru a crea o societate echilibrată, trebuie să avem un dialog constant între oameni diferiți, o masă rotundă la care au locul lor viziuni diverse asupra lumii. Adevărul e mereu undeva la mijloc, între noi toți.


Cum nu putem schimba lumea, dar ne putem schimba pe noi și cum facem lucrurile, la Kătun, ne dorim să deschidem acest dialog și să facem auzită vocea artiștilor, designerilor, ceramiștilor, ilustratorilor, maker-ilor, visătorilor și tuturor oamenilor creativi care n-au plecat din țară și muncesc pentru a-și construi o viață bună aici.


În ultimul an aceștia, prin simpla lor prezență pe social media și încăpățânarea de a-și continua activitatea, chiar și în vremuri tulburi, au creat în jurul lor mici oaze de liniște și prilej să ne mai descrețim frunțile, și credem noi că asta nu e puțin lucru.


Și pentru că ne dorim ca voi să îi cunoșteți mai bine, nu doar ce fac dar și ce fel de oameni sunt și cum gândesc, pregătim o serie de interviuri cu 10 întrebări- #oamenidelakatun sau #peopleofkatun. Așa că dacă aveți curiozități așteptăm întrebările voastre pentru creatori în comentarii.
37 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page